Present-It logo

de showroomspecialist

de showroomspecialist

De belevingsscan is een wetenschappelijk meetinstrument voor de  klantenbeleving.

De belevingsscan is een objectief meetinstrument om de klantenbeleving een score te kunnen toekennen. Dit gebeurt op basis van het DNA of de waarden van het merk van de showroom.

Hiermee weet u perfect aan welke elementen u kan optimaliseren om uw klant frequenter en langer in uw showroom kan laten verblijven.

Deze scan is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (UHasselt) en laat toe om een geobjectiveerde manier de verschillende aspecten van beleving van een fysiek winkel- of showroompunt te meten.

 

De beleving hoe die bij een klant overkomt. We gaan hier dus veel verder dan de subjectieve waarde, een ‘mooie showroom of winkel’

Deze objectieve belevingsscan dient door een opgeleide expert ingevuld te worden. Present-it is hiervoor dan ook de juiste partner.

Wij beoordelen objectief 95 belevingsaspecten die samen een totaalscore op 100 geven. Het resultaat bestaat uit deze score en wordt vervolgens weergegeven in 6 deelaspecten: exterieur, architectuur, ruimtelijke invulling, sensorische aspecten, communicatie en all-round beleving..

Voorbeeld inspiratieboek

Laat je inspireren

Hoe jouw perfecte showroom er uit ziet is geen kwestie van ‘gouts et couleurs’, maar is steeds afhankelijk van jouw merk-identiteit, jouw markt en jouw budget. Daarom bundelden we de vele (heel diverse) realisaties in een inpiratieboek.

Laat je inspireren

Vul je e-mailadres in en download ons inspiratieboek (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.
Present-It logo

Present-it Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Present-it persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen mbt. een plaatsbezoek of meer info aan te bieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@present-it.be of op het nummer +32 56 21 40 88.