Present-It logo

de showroomspecialist

de showroomspecialist

“Showroominrichting is een specialisme binnen de algemene interieurarchitectuur

Dat we deskundig en creatief mogen meewerken aan de succesverhalen van vele ondernemers, daar zijn we fier op!


Ons team schoolt zich voortdurend bij. Zo kunnen we de trendmatige en wetenschappelijk onderbouwde inzichten in concrete en creatieve concepten vertalen. 

Het versterken van uw merk overstijgt op vandaag het tonen van een zo groot mogelijk assortiment. Hierin bouwde ons creatieve team ruime ervaring op. 

 

Merkbeleving in de fysieke showroom zal de bezoeker bijblijven. De beleving bestaat uit veel aspecten: inspireer uw bezoeker, bied hem oplossingen, en verras uw bezoeker door design en materialen.

Ontwerp

 

Het ontwerp doorloopt bij Present-it verschillende stadia: 

  • Het DNA van het merk
  • De merkwaarden gaan bepalen 
  • Segmentering doelgroepen

Voor al onze ontwerpen starten wij vanuit het standpunt van de bezoeker van de showroom waarbij de uitdaging zich verlegt van subjectiviteit naar de objectieve wetenschap. Wij bij Present-it staan voor innovatieve ontwerpbeslissingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Doel is hierbij mee te denken met ondernemers, zodat zij toegevoegde waarde verkrijgen met hun showroom.

Vergadering Present-It
Medewerker aan de slag

Eigen atelier

Bovenop het ontwerp voeren wij ook zelf de projecten uit. Onze medewerkers zijn ervaren meubelmakers. Zij creëren hun meubels zo veel mogelijk in het atelier, waardoor een beperkte installatietijd mogelijk wordt. Handig toch, als je showroom niet lang in de steigers staat?

Bijkomend voordeel voor jou als klant, is de verantwoordelijkheid en coördinatie van ons team: maximale ontzorging!

Door het feit dat het ontwerp en de uitvoering door één en dezelfde partij is er ook maar één aanspreekpartner. Interessant, want voor elke vraag, bezorgdheid of bijkomende uitleg kan je bij jouw projectleider terecht die je dossier door en door kent en opvolgt.

Een vlotte coördinatie is van essentieel belang voor elk project. Ook deze expertise is bij ons geoptimaliseerd dankzij het feit dat alles – van ontwerp tot oplevering- in eigen huis gebeurt.

Voor alle sectoren

Hebben jullie ervaring in de sector van de bouw? Van tuinbouwmachines? Of in telecom?

Dit is een vraag die ons heel dikwijls wordt gesteld.

De sector speelt echter helemaal geen rol. Bij Present-it vertrekken wij steeds vanuit het standpunt van de bezoeker die naar je showroom komt om vele mogelijke redenen. Hij zoekt inspiratie, of oplossingen. Je nodigt je (potentiële) klanten uit om de band te versterken, om hem of haar persoonlijk te ontvangen. Komt je klant voor een tuinbouwmachine, badtextiel of om inspiratie te zoeken voor een exclusieve deur? Misschien zoekt hij geen product, maar wel een oplossing voor een eigen vraagstuk. Ook vakmensen en installateurs hebben baat bij je inspirerende showroom.

Het is ondertussen wel duidelijk: in elke sector zijn de vraagstellingen hetzelfde. Het gaat om het unieke van je merkwaarden en veel persoonlijk contact.

Inrichting Taelman
Present-It logo

Present-it Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Present-it persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen mbt. een plaatsbezoek of meer info aan te bieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@present-it.be of op het nummer +32 56 21 40 88.

Laat je inspireren

Vul je e-mailadres in en download ons inspiratieboek (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.