Present-It logo

de showroomspecialist

de showroomspecialist

Nieuwe showroom

Cargill – House of Chocolate

Doel:

In Moeskroen kunnen chefs en professionele bezoekers vanuit de hele wereld zich komen inspireren; nieuwe recepten uitproberen, en zich onderdompelen in de adembenemende wereld van chocolade.  Zo versterkt Cargill zijn positie als marktleider, en kan het bedrijf innovatief aan de snel evoluerende behoeftes van de consument tegemoet komen.

Uitdaging:

Samen met WeWantMore één van de indrukwekkendste experience centra ooit neerzetten in het Europees chocoladecentrum van Cargill in Moeskroen.

Invulling:    

Het experience centre omvat meer dan 1000 m2 beleving. Het leidmotief doorheen de volledige chocolate avenue is de ‘crackwall’: deze wanden in steenfineer met hun horizontale crack in het midden begeleiden de bezoeker op een interactieve en sfeervolle ontdekkingstocht.

Detail natuursteen
Inrichting bij Cargill - House of Chocolate

Laat je inspireren

Hoe jouw perfecte showroom er uit ziet is geen kwestie van ‘gouts et couleurs’, maar is steeds afhankelijk van jouw merk-identiteit, jouw markt en jouw budget. De producten laten beleven ipv. te tonen

Daarom bundelden we enkele  realisaties in een inpiratieboek.

Present-It logo

Present-it Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Present-it persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen mbt. een plaatsbezoek of meer info aan te bieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@present-it.be of op het nummer +32 56 21 40 88.

Laat je inspireren

Vul je e-mailadres in en download ons inspiratieboek (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.