Present-It logo

de showroomspecialist

de showroomspecialist

Showroom renoveren

Frager – Belevingscentrum

Doel:

Het persoonlijk contact met het netwerk verdiepen en verruimen. Deelname aan vakbeurzen gedeeltelijk inruilen voor een persoonlijk onthaal in een eigen aantrekkelijke en multifunctionele showroom.

Uitdaging: 

Verschillende doelgroepen, nl architect, consument en installateur kunnen boeien in één en dezelfde ruimte. Daarenboven moet de ruimte ook multifunctioneel zijn: producten (voordeuren) laten beleven; opleidingen en seminaries; receptieruimte voor klanten en personeel.

Invulling:

Voor de storytelling werd onder andere gebruik gemaakt van multiplex als materiaal: deze locatie was vroeger immers een multiplex fabriek!

Huisjes met hun respectievelijke verschillende voordeur mogelijkheden volgen elkaar op. Inside out: binnenin de huisjes vinden we de straat met kasseien en tramsporen. De bezoeker krijgt zo veel zintuiglijke prikkels dat Frager hem lang zal bij blijven! Bovendien nodigen de huisjes uit om de routing te volgen.

Daarnaast is er ruimte voorzien op het podium voor demo montages, zijn er eyecatchers aanwezig om de USP’s te verduidelijken.

Architecten kunnen dan bijvoorbeeld op de mezzanine terecht voor dossierbesprekingen. Daar bevindt zich een high-end vergaderzaal.

De sfeer van authenticiteit en vertrouwen is hier de rode draad.

Detail natuursteen
Inrichting bij Cargill - House of Chocolate

Laat je inspireren

Hoe jouw perfecte showroom er uit ziet is geen kwestie van ‘gouts et couleurs’, maar is steeds afhankelijk van jouw merk-identiteit, jouw markt en jouw budget. De producten laten beleven ipv. te tonen

Daarom bundelden we enkele  realisaties in een inpiratieboek.

Present-It logo

Present-it Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Present-it persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen mbt. een plaatsbezoek of meer info aan te bieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@present-it.be of op het nummer +32 56 21 40 88.

Laat je inspireren

Vul je e-mailadres in en download ons inspiratieboek (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.