Present-It logo

de showroomspecialist

de showroomspecialist

Showroom renoveren

Forum Jobs – The Brainwave

Doel:

Een inspirerend opleidings- en ontmoetingscentrum creëren voor eigen medewerkers, The Brainwave. De ruimte moet ook flexibel kunnen ingezet worden voor externe bezoekers, dus is modulariteit van de ruimte essentieel.

Uitdaging:

The Brainwave moet het kloppend hart worden van Forum Jobs. De uitdaging bestaat er in om dankzij het interieur en de inrichting de branding van Forum Jobs te begrijpen. Bij Forum Jobs kan je het vak leren, en blijven leren. Het concept moet er ook voor zorgen dat de medewerkers kunnen connecteren, en trots kunnen zijn dat ze deel uitmaken van Forum Jobs.

Invulling:

De branding van Forum jobs werd op een subtiele manier doorgetrokken in het ontwerp. Zo speelden we met verschillende kleuren en texturen, onder andere in de zitelementen. De half transparante gordijnen combineren overzicht met privacy. Er werd gekozen om een gemoedelijke en warme sfeer neer te zetten waar de medewerkers zich “ thuisvoelen”  tijdens de opleiding.

Een centrale bureau dient in eerste plaats als vaste werkplek voor de medewerkers van The Brainwave. Tijdens een evenement doet deze dienst als welkomstbalie.  Daarnaast werden ook enkele flexdesks gecreëerd om plaats te bieden aan medewerkers in de regio.

De keuken en zithoek dienen als meeting point binnen The Brainwave, waar de medewerkers over de vestigingen heen kunnen connecteren en ervaringen delen. De Inspirerende bibliotheek, in industriële look, kan ook weer multifunctioneel worden ingezet, en geregeld anders ingevuld worden. Decoratie draagt bij tot de sfeer en de vakliteratuur benadrukt het professioneel karakter van de ruimte.

Binnen The Brainwave zijn er twee modulaire opleidingsruimtes die aanpasbaar zijn naargelang het aantal deelnemers. Grote groepen kunnen van een lunch of diner genieten aan de centrale tafel waar tot 20 mensen samen kunnen tafelen of vergaderen.

Detail natuursteen
Inrichting bij Cargill - House of Chocolate

Laat je inspireren

Hoe jouw perfecte showroom er uit ziet is geen kwestie van ‘gouts et couleurs’, maar is steeds afhankelijk van jouw merk-identiteit, jouw markt en jouw budget. De producten laten beleven ipv. te tonen

Daarom bundelden we enkele  realisaties in een inpiratieboek.

Present-It logo

Present-it Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Present-it persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen mbt. een plaatsbezoek of meer info aan te bieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@present-it.be of op het nummer +32 56 21 40 88.

Laat je inspireren

Vul je e-mailadres in en download ons inspiratieboek (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.