Present-It logo

de showroomspecialist

de showroomspecialist

Showroom renovatie

Op deze vragen en alles wat het interieur van uw bedrijf betreft, kunnen wij met het ervaren team van Present-it antwoord bieden.

Case in de kijker

Orange – Cyber Experience Center

Doel: De bezoekers in een experience center de snelheid en  oplossing van Orange tegen cyberaanvallen fysiek te laten beleven. Uitdaging: Het visualiseren van de impact van cyberaanvallen en de mogelijke oplossingen. Invulling: In het experience g...

Hoe gaan we te werk bij een
Showroom renovatie

1
Lees verder
Eerst en vooral willen wij u en uw merk goed leren kennen. Dit gebeurt tijdens persoonlijke gesprekken bij ons in de Sense-it room of bij u tijdens een plaatsbezoek.
2
Lees verder
Wij moeten ook uw doelgroepen kennen en hun verwachtingen. Het concept zal ontstaan vanuit hun standpunt en ervaring. Indien gewenst, voeren wij in uw bestaande showroom een belevingsscan uit.
3
Lees verder
Vervolgens gaan wij de briefings vertalen in een design van uw ruimte(s). Het is een samenspel van routing en flow, zintuiglijke beleving, materialen, eye catchers en gastvrijheid. Ook vergaderruimtes mogen aangenaam en warm ingericht worden.
4
Lees verder
Tenslotte verzorgen wij voor u de volledige uitvoering. Een perfecte afwerking is evident. Bij grotere projecten met meerdere aannemers doen wij er met plezier ook de coördinatie bij: one stop shop met eigen ontwerp en eigen atelier en plaatsing. Hierbij is uw ontzorging onze missie.
Vorige
Volgende

Eigen
atelier

45 jaar
ervaring

Eigen
Ontwerp

Belevingsaudit

Present-it Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Present-it persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen mbt. een plaatsbezoek of meer info aan te bieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@present-it.be of op het nummer +32 56 21 40 88.

Laat je inspireren

Vul je e-mailadres in en download ons inspiratieboek (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.